Izrada ledenih skulptura

Izrada ledenih skulptura fantastičan je test timskog rada i vještine. Pretvorite se u kipare i koristite ručne alate za stvaranje svog ledenog remek-djela. Pod vodstvom iskusnog kipara, koji sudionicima objašnjava neke od tajni dobrog i sigurnog kiparstva i brušenja leda, timovi koriste motorne pile i druge alate kako bi oslobodili svoj dizajnerski talent. Nakon uputa slijedi planiranje, izrada, izlaganje i prezentacija kreacije. Rezultati timova su impresivni, zabavni, povremeno malo duhoviti, a na kraju su gotovo svi radovi umjetnička remek-djela.

Event možemo organizirati bilo gdje, radionica je zabavna i jedinstvena. Kipar i ostali animatori brinu se da stvaranje bude sigurno, zabavno i uspješno, a reakcije sudionika uvijek su iste – oduševljenje akcijom i proizvodima je nemjerljivo. Kreativna aktivnost koja na zabavni način potiče kreativno izražavanje, koordinaciju, suradnju i motoričke izazove. Zanimljiv način povezivanja, gdje grupa zajedno razvija ideju, preciznost i fokus.

Odgovor zadovoljnog korisnika:“Ledene skulpture su zaista nešto posebno”. “Gotovo je nemoguće objasniti koliko “ludo” nastaje led i što su sve naše kolege stvorile”. “Događaj je bio izvanredan”.

Ukratko o programu Izrada ledenih skulptura;

Mjesto? Bilo gdje, ali preporučujemo izvođenje na otvorenim prostorima

Za koga? Igra je prikladna za svakoga

Kada? To je team building aktivnost koja se može provoditi bez obzira na godišnje doba

Visoke temperature ne utječu na led, skulpture se mogu izrađivati ​​u zatvorenom prostoru ili na otvorenom tijekom cijele godine (čak i ljeti)

Pretvorite se u ledenog kipara i probajte fantastičan test timskog rada i vještina Prikladno za poslovne događaje, prezentacije, piknike, aktivnosti probijanja leda i konferencije

Kontakt