Božićni EPIChunt Ljubljana

Djed Mraz je letio iznad Slovenije, ali je zbog magle morao oštro skrenuti ulijevo, zbog čega je rasuo božićne darove. Sada ih traži po Ljubljani, a ne pomaže mu ni kuhano vino.

Djed Mraz očajnički treba Vašu pomoć!

Božićni lov na blago zabavna je team building ljubljanska avantura koja će Vas voditi kroz praznična mjesta novogodišnje Ljubljane. Otkrijte tajne i riješite zadatke koji se kriju na ulicama praznične prijestolnice. Okusi zime i razigrana atmosfera neće Vas ostaviti ravnodušnima. Program je osmišljen kao timska avantura – članovi tima rade zajedno od točke do točke, traže odgovore, ispunjavaju zabavne zadatke, identificiraju tragove i zajedno stižu do cilja. Obzirom da svi timovi startaju u isto vrijeme, svaka minuta je dragocjena pa je bitna usklađena suradnja svih članova tima, a ujedno je i najzabavnija. Pobjednik je onaj tim koji prvi savlada sve izazove, otkrije željene bodove i zajedno sa svojim timom dođe do cilja. Zabavan team building program s temom blagdana koji potiče istraživanje, kreativno razmišljanje i suradnju. Komunikacija, povjerenje i koordinacija ključni su segmenti za postizanje cilja tima.

Ukratko o team buildingu Ljubljana - Božićni lov na blago

Lokacija: Ljubljana, po želji može doći u obzir i drugi grad

Tko: Tvrtke koje svojim zaposlenicima žele ponuditi nešto drugačije od tipične blagdanske večere

Broj osoba: Za grupe od 10-200 osoba

Zabavno, interaktivno i inovativno iskustvo odmora. Program prilagođen strukturi i interesima tvrtke/zaposlenika.

Putne točke s izazovima i zadacima koji povezuju i zabavljaju (kombinacija misaonih izazova, fotografija, videa i osobnih interakcija)

Sat i pol upoznavanja praznične Ljubljane.

Prosinački ETC Treasure Hunt novo je i drugačije novogodišnje druženje. Tim ETC Adriatic potrudit će se pripremiti zanimljive izazove i pokazati poznate, ali i skrovitije kutke praznične Ljubljane, a Vaš zadatak je prepustiti se čarobnoj atmosferi, pratiti aplikaciju i jednostavno uživati ​​u čarima blagdanske Ljubljane.

Cijena uključuje:

  1. Organizaciju
  2. iPad za svaku grupu
  3. Opremu
  4. Animatore na pojedinim točkama
  5. Kuhano vino za sudionike na kraju događanja
  6. Nagrade za najbolje grupe
    + video i fotografije kao uspomena na prosinačku avanturu

Galerija:

Video:

Kontakt