Team Building Murder Mystery

Nema sumnje da će ubojstvo izazvati međunarodni incident

Hrvatska je preuzela jednogodišnje zasjedanje Komisije Ujedinjenih naroda za upravljanje obnovljivim izvorima. Jučer je plenarnom sjednicom u Zagrebu započela prva konferencija Ujedinjenih naroda o obnovljivim izvorima.

Konferencijom Ujedinjeni narodi žele ubrzati traženje rješenja za čišću zelenu energiju i redefinirati Pariški sporazum. No, ne ide sve kako su svi isprva željeli. Jutros je nestao glavni govornik konferencije, a nekoliko sati kasnije pronađen je mrtav u blizini hotela. Bez sumnje, to će izazvati međunarodni incident, pa je predsjednica države u pomoć pozvala tim koji pod vodstvom višeg inspektora Maxa Grafenauera u samo tri sata mora doći do riješenja slučaja.

Program počinje policijskim izvješćem, nakon čega slijedi najava da u prostoriju ulaze tri osumnjičenika. Svi oni imaju motiv, ali u isto vrijeme sva trojica imaju i alibi. Team building je kombinacija igre u zatvorenom prostoru i istraživanja po hotelu ili  u nekim situacijama i po gradu. Svaki tim dobiva iPad kao pomoć, sljedeća točka se prikazuje kada i ako tim stigne na pravo mjesto. Tijekom programa timovi moraju rješavati različita pitanja i obavljati team building zadatke. Uz točne odgovore ili dobro obavljen zadatak, natjecatelji zarađuju savjete. Osim dokumentacije potrebno je obaviti i terenski rad – to znači provođenje istrage, traženje žrtvinog dnevnika, preslušavanje govorne pošte i čitanja poruka

Je li ovo ubojstvo iz ljubavi ili je motiv novac?

Ukratko o programu Misterij ubojstva

Mjesto? Hotel, bar ili prostor za piknik

Kome? Grupe koje žele riješavati zadatke i pritom se ekstremno zabaviti

Veličina grupe? Događaj je primjeren za grupu od 20-100 osoba, sudionici su podijeljeni u grupe od 8 osoba

Posebne značajke? Riješavanje složenih policijskih slučajeva

Trajanje? Traje do 3h

Galerija: