Team building Puppet Show

Kreativni lutkarski team building

Lutkarska predstava je zanimljiv i atraktivan team building, pogodan za sve one ekipe željne kreativnog i kazališnog izazova u kojem dodajemo malo improvizacije i suradnje.

Biti lutkar na prvi pogled je lako, ali kada se okušate u ovoj ulozi shvatite da to nije nimalo lak zadatak. Igrati jednu lutku je umjetnost, ali kada to radi osam ljudi to može biti jako zabavno.

Zadatak svake ekipe biti će izraditi lutku visoku najmanje četiri metra. Prilikom kretanja i igre biti će potrebna koordinacija cijele ekipe, netko će se morati pobrinuti za otvaranje usta, ruku, nogu i naravno cijelog tijela.

Svaki tim imati će svoj izazov, te će znati kakvu lutku treba napraviti ali na kraju sve će  lutke nastupati u pravoj predstavi.

Kako ovo funkcionira: Sudionici će biti podijeljeni u grupe od osam ljudi; na početku će svaka grupa dobiti materijal od kojeg treba sastaviti lutku koja mora ima dvije ruke, dvije noge, trup i glavu! Sudionici moraju dodati karakter svom karakteru.

Na kraju od kratkih dijaloga morati će složili predstavu.

Zašto: Zabavan i kreativan team building koji potiče maštu i koordinaciju, te zajedničkim planiranjem i postavljanjem ciljeva polaznici razvijaju kompetencije na području međusobne komunikacije.

Kratko o programu Puppet show

Mjesto? Unutra ili vani na otvorenome

Kome? Program nije zahtjevan i namijenjen je svim generacijama

Za koliko ljudi? Od 20-200 osoba

Koliko dugo? Trajenje od 2-2,5h programa te se može prilagoditi kulturi tvrtke

Galerija:

Kontakt