Team building Spojimo pleme

Dva tima, jedan most - pravi Team building

Stoljećima su mostovi povezivali različite nacije, kulture i, ne manje važno, ljude i prave timove.

Team building Let’s connect the tribe imati će zadatak povezati dvije različite grupe.

Svaka grupa je neovisna sa svoje strane, naoružana različitim materijalima i alatima što znači da će biti potrebna izvrsna koordinacija između grupa.
Ali, prije nego krenemo graditi most, potrebno je postaviti logor i zapaliti vatru. Svaka grupa morati će sa svoje strane napraviti jake temelje kojima će biti osnova za jak most.

Ako dva tima nisu sinkronizirana, može se dogoditi da most neće biti dovoljno jak da preveze cijeli tim preko rijeke. Čeka Vas zahtjevan tehnički zadatak, a sa svake strane timska komunikacija odvija se samo preko rijeke. Kako bi zadatak bio još izazovniji, svaka grupa ima različite resurse, mogućnosti i alate.

No, za rad na rijeci dostupan je samo jedan čamac, čija je upotreba ograničena. Za Vas smo pripremili zabavan team building program u kojem će polaznici nadograditi svoje komunikacijske vještine, poboljšati logičko razmišljanje, i istovremeno će raditi pod pritiskom vremena i napretka protivničkog tima.

Team building koji od grupe očekuje puno kreativnosti, međusobnog povjerenja i suradnje s ciljem da most bude dovoljno čvrst za svaki korak.

Kratko o programu izgradnja mostu

Mjesto? Može se održavati tijekom cijele godine – otvoreni prostor/konferencijska dvorana

Kome? Team building je namijenjen tvrtkama koje svojim zaposlenicima žele ponuditi zabavnu aktivnost koja poboljšava komunikaciju među sudionicima te poboljšava samu kreativnost i domišljatost

Veličina grupe? Program je namijenjen grupama od 20200 osoba.

Dva tima nisu ograničenje, jer cijela grupa može napraviti nekoliko mostova

Koliko dugo? Traje do 2h.

Rijeka je samo zamišljena, a timovi moraju doći do zajedničke točke s njezinih obala.

Hoće li most izdržati Vaš korak i cijeli Vaš tim?

Galerija:

Kontakt