Dobrodošli u Dubrovnik, biser Jadrana i izvanredno odredište za poslovne događaje i team building programe. Smješten uz zadivljujuću hrvatsku obalu, Dubrovnik nudi jedinstven spoj povijesnog šarma i moderne sofisticiranosti. Naša pažljivo odabrana iskustva u ovom očaravajućem gradu pružaju savršenu kulisu za korporativna okupljanja, team building aktivnosti i nezaboravna incentive putovanja. Istražite gradske zidine, uživajte u autentičnoj lokalnoj kuhinji i uronite svoj tim u bogatu kulturnu baštinu Dubrovnika.

Za team buildinge i incentive putovanja (MICE Hrvatska), Dubrovnik se ističe kao optimalan izbor. Grad nudi spoj povijesti, kulture i modernih sadržaja, što ga čini idealnim mjestom za korporativne događaje i team building aktivnosti.

Kulturna scena u Dubrovniku je izuzetno raznolika, ali temelji se na svježim morskim plodovima, maslinovom ulju i domaćem bilju. Možete birati između izvrsnih restorana visoke klase koji obično poslužuju slavne goste Dubrovnika, ili se odlučiti za lokalniji pristup u jednom od brojnih tradicionalnih Konoba restorana u gradu.

PROGRAMI TEAM BUILDINGA U DUBROVNIKU


Borba za Prijestolje – Srednjovjekovni team building

“Borba za Prijestolje je team-building program inspiriran poznatom serijom Igra prijestolja. Jeste li ikada sanjali da postanete vitez na jedan dan ili sudjelujete u epskim bitkama nalik na one iz Igre prijestolja? Mačevi, streličarstvo, vitezovi, kraljevi i intrige – brzo navucite srednjovjekovnu odjeću i pridružite nam se u team-building programu! Na putu do pobjede, grupe sudjeluju u streličarstvu, pokušavaju ukrotiti divlje zmajeve te brane dvorac i kralja. S povezima na očima, spašavanjem zmajevih jaja i strateškim izvršavanjem igre protiv vremena, sudionici moraju obratiti pažnju na detalje. Svi sudionici i voditelji dobit će srednjovjekovne kostime za još autentičniju atmosferu! Ovaj zabavni i jedinstveni srednjovjekovni team-building događaj nudi razne igre i aktivnosti koje zahtijevaju koncentraciju, timski rad i natjecateljski duh. Grupe se suočavaju s aktivnim i mentalnim izazovima, natječu se jedni protiv drugih i bore za mjesto kraljeve desne ruke. S dekoracijama i glumačkom postavom poput vitezova, prosjaka i srednjovjekovnih izvođača, team-building iskustvo osigurava autentičnost. Igra potiče maštu, vraćajući sudionike u srednjovjekovno doba. Borba za Prijestolje osigurava da se svi sudionici sjajno zabave i dugo sjećaju ovog dana.”

Igra prijestolja – Srednjovjekovni team building

Tišina, snimamo!

“Tišina, snimamo!” je kreativno team-building iskustvo koje traje do 3 sata, ili čak i duže, ovisno o preferencijama klijenta. Sudionici su podijeljeni u nekoliko grupa, a svaka grupa dobiva priliku pisati, režirati, snimati i glumiti u vlastitom filmu. Nakon podjele slijedi kratko predavanje, gdje sudionici uče osnove snimanja, režiranja i, uz pomoć mentora, stvaraju storyboard za film. U drugom dijelu, grupe samostalno pišu scenarij, razvijaju ideje i snimaju film. Tijekom tog vremena, sudionicima je na raspolaganju garderoba i scenografski rekviziti. Nakon završetka snimanja, mentori pomažu u procesu montaže filma. Nakon večere slijedi svečana večer, tijekom koje se prikazuju snimljeni filmovi i dodjeljuju nagrade za najbolje produkcije.

Izgubljeni na otoku Lokrum

Izgubljeni na otoku Lokrum je avantura team-buildinga gdje sudionici moraju surađivati kako bi prebrodili izazove, riješili zagonetke i svladali zadatke kako bi pobjegli s tajanstvenog otoka. Timovi, svaki u tematskim kostimima, startaju istovremeno, utrkujući se protiv vremena kako bi stigli do kontrolnih točaka, prikupili tragove i otkrili tajne otoka. Uz animatore koji dodaju dodatnu dozu uzbuđenja na ključnim točkama, program je osmišljen kako bi potaknuo timski rad, učinkovitu komunikaciju i strateško razmišljanje, osiguravajući uzbudljivo i nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

Ploviti ili potonuti / Sail or Sink

“Sail or Sink” je zabavan program team-buildinga koji će pomoći u identifikaciji vještih kapetana i odličnih ronilaca među vašim timom. Za dobro plutajući brod, sve što trebamo je malo materijala i kreativnosti. Svaki tim će dobiti materijale i alate za izgradnju svojeg broda, sve pod budnim okom naših voditelja i strogog sudca. S vašim timom ćete izgraditi i dizajnirati svoje plovilo, a nakon lansiranja u prekrasnoj pozadini Dubrovnika, svečano ćete mu dati ime. Kapetan, skiper i mornari bit će odgovorni za njegovo glatko plovidbeno putovanje.

Sail or sink

99 Dubrovačkih izazova

Krenite na put kroz očaravajuće ulice Dubrovnika s ’99 urbanih izazova’, vrhuncem team-building iskustava. Timovi nastoje brzo savladati niz zanimljivih izazova, omogućujući im da istraže povijesno srce Dubrovnika, od ikoničnog Straduna do slikovitog Pila i dalje. Doživite vrhunac interaktivnosti s programom ‘ETC Treasure Hunt Croatia’, dinamičnim team-building programom koji se odvija putem inovativne aplikacije, grupnog početka i brojnih kontrolnih točaka. Navigacija gradskim znamenitostima olakšana je tabletima koji pružaju upute i vodstvo u stvarnom vremenu. Na svakoj kontrolnoj točki timovi se angažiraju u zabavnim i intrigantnim zadacima, zarađujući upute za sljedeći dio avanture. Pobjednički tim je prvi koji savlada sve izazove, otkrije skrivene kontrolne točke i stigne do triumfalne ciljne linije.

Otkrijte novu razinu uzbudljivosti team-buildinga dok otkrivate tajne povijesnog šarma Dubrovnika.

99 Dubrovnik Challenges

Misterij ubojstva

Hrvatska je preuzela odgovornost za organizaciju godišnje sjednice Komisije Ujedinjenih naroda za obnovljive izvore. Inauguracijska konferencija Ujedinjenih naroda o obnovljivim izvorima, s plenarnom sjednicom u Dubrovniku, započela je jučer. Cilj konferencije je ubrzati potragu za rješenjima u čistoj zelenoj energiji i redefinirati Pariški sporazum. Međutim, nije sve išlo prema planu. Jutros je otkriveno da je ključni govornik konferencije nestao, a nekoliko sati kasnije pronađen je mrtav blizu hotela u Dubrovniku. Bez sumnje, ovo će izazvati međunarodni incident, zbog čega je predsjednik zemlje pozvao tim koji vodi Stari inspektor Maks Grafenauer da riješi situaciju u roku od samo tri sata.

Murder Mystery

Ledene skulpture

Izrada ledenih skulptura u team-building aktivnosti pruža fantastičan test timskog rada i vještina. Pretvorite se u kipare i izradite svoje ledeno remek-djelo koristeći ručne alate. Pod vodstvom iskusnog kipara, koji dijeli tajne dobrog i sigurnog kiparstva i rezanja leda, timovi otkrivaju svoje dizajnerske talente uz pomoć lančanih pila i drugih alata. Prema uputama, proces uključuje planiranje, izgradnju, postavljanje i prezentaciju stvaranja. Rezultati timova su impresivni, zabavni, ponekad i pomalo “smješni”, a gotovo sva djela na kraju postaju umjetnička remek-djela. Ova aktivnost može biti organizirana bilo gdje, a radionica je zabavna i jedinstvena. Kipar i drugi voditelji osiguravaju glatki tijek događanja, jamčeći da je proces stvaranja siguran, ugodan i uspješan. Reakcije sudionika su redovito entuzijastične, s ogromnim uzbuđenjem za akciju i rezultirajuće umjetničke radove. Ova kreativna aktivnost na zabavan način potiče kreativni izraz, koordinaciju, suradnju i motoričke izazove. Zanimljiv način povezivanja gdje grupa zajednički razvija ideje, preciznost i fokus.

Tržnica hrane

Krenite na kulinarsku avanturu u srcu Dubrovnika s našim FOOD Market team-building programom. Sudionici će osloboditi svoju kreativnost pretvarajući lokalno nabavljene sastojke s živahne dubrovačke tržnice u kulinarsko remek-djelo. Timovi imaju zadatak jedinstvenih izazova, pri čemu svaki zahtijeva da pokažu svoje kulinarsko umijeće i inovaciju. S svježim, lokalno nabavljenim sastojcima u rukama, timovi prolaze kroz živahnu dubrovačku tržnicu, birajući najfinije proizvode, začine i okuse kako bi svoju viziju pretvorili u stvarnost. Vođeni od strane vrhunskih kuhara i mentorima za kulinarstvo, svaka grupa sudjeluje u praktičnom kulinarskom iskustvu, kombinirajući lokalne tradicije s suvremenim tehnikama.

“Wipeout” team building Dubrovnik

Wipeout Team Building je igra inspirirana popularnom televizijskom emisijom Wipeout. Sudionici se natječu u prijateljskom okruženju, suočavajući se s raznim fizičkim i mentalnim izazovima sličnim onima viđenima u emisiji. Cilj igre je potaknuti članove tima da se bolje upoznaju i djeluju kao složna grupa. Postavljena na posebno dizajniranu stazu s preprekama, timovi prolaze kroz niz zahtjevnih zadataka koji zahtijevaju fizičku spretnost i mentalnu oštrinu. Dinamični izazovi odražavaju uzbudljive prepreke viđene u Wipeoutu, stvarajući atmosferu uzbuđenja i prijateljstva. Igra promiče timski rad, komunikaciju i strategiju dok članovi tima surađuju kako bi prevladali prepreke i uspješno završili stazu. Uz smijeh, navijanje i duh prijateljskog natjecanja, Wipeout Team Building pruža uzbudljivo i angažirajuće iskustvo koje jača timski duh i unapređuje interpersonalne odnose.

Wipeout team building Dubrovnik

Olimpijada na plaži

Zabavna Olimpijada je vrsta team-buildinga koja uključuje različite sportske i društvene izazove osmišljene za zabavu i druženje u Dubrovniku. Ovaj događaj obuhvaća raznovrsne timove i individualne discipline, uključujući igre, Velike strelice, Nogomet u prevelikim cipelama, Zorbing, Sumo hrvanje, odbojku na plaži, bacanje balona s vodom i druge igre. Jedna od ključnih prednosti beach Olimpijade je uključivanje raznolikih izazova primjerenih svim generacijama. To znači da se odrasli svih dobnih skupina mogu uključiti u ovakav događaj, potičući uživanje i prijateljstvo za sve. Beach Olimpijada je olimpijada vaše tvrtke, gdje sudionici dobrovoljno sudjeluju, bilo kao pojedinci ili kao timovi.

Beach Olympiad – Team building Dubrovnik

Pub kviz

Zamislite organiziranje kviz večeri u baru, restoranu ili hotelu sa zabavnim voditeljem, studijskim svjetlima, živom glazbom i brojačima odgovora. Svjedočite pravom šouu koji će zabaviti sve sudionike. Pub kviz je team-building iskustvo gdje se timovi natječu u različitim tematskim sekcijama, pitanjima i igrama. Sudionici će biti podijeljeni u grupe. Slušajte voditelja kako biste brzo i uspješno odgovorili na pitanje ili izabrali izazov. Pitanja se prikazuju na velikom ekranu, omogućujući timovima da vide kako drugi odgovaraju. Pub kviz je mješavina pitanja i zadataka koji osiguravaju smijeh i veselu atmosferu među sudionicima.

Gift box

Pustite svoju kreativnost da procvjeta s programom team-buildinga Gift Box, koji donosi ugodan twist korištenjem hrvatskih biljaka i mirisa, obogaćujući iskustvo i promovirajući hrvatsko naslijeđe. Sudionici kreću na putovanje stvaranja svoje personalizirane gift box, odabirući tri predmeta: 3 sapuna, svijeću i biljnu sol. Ovo praktično iskustvo potiče kreativnost i upoznaje sudionike s bogatstvom hrvatskih biljaka i mirisa. Izrada jedinstvenih krajnjih proizvoda postaje proslava hrvatske kulture, čineći ga idealnim dodatkom vašem korporativnom događaju gdje sudionici sami izrađuju svoj gift box. Po zahtjevu, cijeli događaj može biti brendiran (pakiranje, vrećice ili kutije za poklone), dodatno naglašavajući poruku vaše tvrtke. Na kraju, svaka grupa predstavlja svoje kreacije vodstvu, osiguravajući entuzijastično i kulturno obogaćeno iskustvo!

Posebni prostori za team building u Dubrovniku

Tvrđave u Dubrovniku

Jedan izvanredan prostor za team building je povijesna tvrđava u Dubrovniku. Svojom ogromnom kamenom terasom nudi zadivljujući pogled i brojne mogućnosti postavljanja. Tvrđava pruža neusporedivu atmosferu za događaje koji će ostaviti trajan dojam na vaš tim.

Lokacije hotela

U Dubrovniku, raznovrsni prestižni hoteli ne samo da služe kao smještaj, već su i izvrsni centri za team-building aktivnosti. Sa prostranim konferencijskim dvoranama, modernom opremom i fleksibilnim prostorima za opuštanje, ovi hoteli omogućuju raznovrsni spektar aktivnosti koje jačaju povezanost tima. Nadalje, nude mogućnost organiziranja zabavnih događanja u prekrasnom okruženju hotelskih vrtova ili na terasama s pogledom na more.

Gornja stanica žičare u Dubrovniku

Uspinjača do gornje stanice žičare u Dubrovniku pruža zadivljujući pogled na grad i more, stvarajući inspirativnu pozadinu za team-building aktivnosti. Ova lokacija nudi jedinstvene mogućnosti poput vanjskih radionica, grupnih igara s panoramskim pogledom ili opuštajućih aktivnosti na dobro opremljenim terasama. Nezaboravna iskustva s ovog vidikovca doprinose jačanju veza unutar vašeg tima.

Otok Lokrum

Otok Lokrum, sa svojom netaknutom prirodom i kulturnom baštinom, pruža izvanredno okruženje za team-building događaje. Aktivnosti poput orijentacijskih pješačenja, igara u grupama na plaži ili istraživanja povijesnih znamenitosti pružaju dinamičan pristup jačanju timskih veza. Otok Lokrum također ima mirna mjesta poput njegovanih vrtova i terasa uz more, gdje timovi mogu opuštati se i povezivati na jedinstven način.

Najam broda

Najam broda za team-building aktivnosti u vodama oko Dubrovnika dodaje avanturistički dodir vašem korporativnom događaju. Bilo da se radi o luksuznoj jahti, jedrenjaku ili opuštenom krstarenju brodom, otvoreno more postaje dinamično okruženje za timsku aktivnost. Suradnička jedrenja i radionice na palubi, uz zadivljujuću pozadinu, pružaju jedinstvenu i inspirativnu atmosferu za jačanje veza unutar tima.

Arboretum Trsteno

Nalazi se na kratkoj udaljenosti od Dubrovnika, Arboretum Trsteno nudi očaravajući ambijent za team-building aktivnosti. Smješten među bujnom zelenilom i povijesnom arhitekturom, ovaj botanički vrt pruža mirno, ali osvježavajuće okruženje. Aktivnosti za jačanje tima poput radionica inspiriranih prirodom, potrage za blagom u vrtu ili relaksacijskih sesija među starim stablima, stvaraju harmoničnu mješavinu prijateljstva i prirodne ljepote, čineći Arboretum Trsteno idiličnim bijegom za vaš tim.

Dubrovnik

Sažetak o Dubrovniku

Smještaj za poslovne grupe

Za besprijekorno iskustvo team-buildinga, ETC Adriatic nudi ekskluzivna partnerstva s nekim od najboljih hotela i resorta u Dubrovniku. Uživajte u udobnom i luksuznom smještaju opremljenom modernim sadržajima, osiguravajući da vaš tim bude odmoran i spreman za avanture svakog dana.

Dolazak do Dubrovnika:

Dubrovnik je lako dostupan zrakoplovom, cestom i morem. Grad je povezan Zračnom lukom Dubrovnik, a naš tim može pomoći u organizaciji prijevoza za vašu grupu. Bez obzira dolazite li zrakoplovom, automobilom ili brodom, putovanje do Dubrovnika stvara okvir za uzbudljiva iskustva koja čekaju vaš tim.

Idealno vrijeme za posjet Dubrovniku:

Iako je Dubrovnik privlačan tijekom cijele godine, najbolje vrijeme za aktivnosti team buildinga je u proljeće i jesen. Ugodne temperature, manje gužve te ljepota cvatućih krajolika ili jesenskih boja obogaćuju cjelokupno iskustvo.

Gastronomske delicije Dalmacije:

Posjeta Dubrovniku nije potpuna bez uživanja u gastronomskim delicijama Dalmacije. Iskusite jedinstvene okuse lokalnih jela poput svježe morske hrane, peke (tradicionalno dalmatinsko pečenje) i specijaliteta od janjetine. Naš tim može organizirati gastronomska iskustva uključujući tečajeve kuhanja i ture degustacija za pravu gastronomsku avanturu.

Aktivnosti u okolici Dubrovnika:

Tijekom vrućih ljetnih dana najbolje je pobjeći iz grada. Dubrovnik je savršena destinacija za ljubitelje aktivnosti na otvorenom. Možete ostati na suhom i otići na uzbudljiv safari buggyem ili krenuti prema prekrasnom azurnom moru. Aktivnosti na vodi obuhvaćaju opuštajuće izlete kajakom ili uzbudljive vožnje skuterima na vodi. Ostale moguće aktivnosti uključuju rafting, paintball i ronjenje.

Dubrovnik: Meka filmskog platna

Dubrovnik nije samo osvojio srca turista, već je postao i poznata destinacija za snimanje filmova. Blokbasteri i ikonične serije poput Igre prijestolja ostavile su svoj trag na gradu, dodajući mu sjaj. Jedinstvena atmosfera i arhitektura čine Dubrovnik savršenim okruženjem za kreativnost i pričanje priča, pružajući poseban okvir za vaša iskustva team buildinga.

Kontaktirajte ETC Adriatic danas kako bismo razgovarali o ciljevima vašeg team buildinga i dopustili nam da stvorimo nezaboravno iskustvo za vaš tim u Dubrovniku. Zajedno ćemo graditi ne samo timove, već i trajne uspomene i uspješne priče. Dubrovnik čeka – krenite na putovanje izvrsnosti team buildinga s ETC Adriaticom!

Dođite uskoro i vidite to vlastitim očima!

Matjaž Jug
croatia@etc-adriatic.com
ETC Adriatic

Odgovori

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*